Najnovšie prihlásené

Fanpage Greenpeace Slovensko
Greenpeace Slovensko
Kozlov veľkostôl
TRIAD Advertising
BRONZOVÝ GOSH
InVerso

Tisíce fanúšikov. Jedno kníhkupectvo. Martinus.sk na Facebooku

Názov práce

Tisíce fanúšikov. Jedno kníhkupectvo. Martinus.sk na Facebooku

Prihlasovateľ

Martinus.sk

Zadávateľ

Martinus.sk

Komunikácia na Facebooku Facebook v komunikácii

O práci

Martinus.sk je najväčšie a tiež najobľúbenejšie internetové kníhkupectvo na Slovensku. Našou hlavnou víziou je prinášať zákazníkom čo najlepšie služby spojené s príjemnými prekvapeniami. Facebook je vďaka svojej interaktivite, rýchlosti komunikácie a veľkej užívateľskej základni pre tieto účely výborné médium. Martinus.sk patril medzi pionierov slovenských značiek na Facebooku, svoju profilovú stránku má už od roku 2007. A za tento čas sme priniesli svojim fanúšikom množstvo dôvodov na radosť, a hlavne prehĺbili nadštandartné vzťahy so svojimi fanúšikmi - zákazníkmi.

V súčasnosti má stránka fanúšikov už viac ako 50.000 a podľa služby Socialbakers je 3. najväčšou brandovou stránkou na Slovensku. Ďalšiu tisícku fanúšikov majú spolu jednotlivé stránky kamenných kníhkupectiev.

Okrem klasickej komunikácie ako zákaznícky servis, promovanie kníh, sa snažíme priniesť fanúšikom exkluzívne veci, spoluprežívať s nimi emotívne udalosti, ale tiež sa ich opýtať na názor a získať tak hodnotný feedback. O chod stránky sa stará 8 ľudí, vďaka tomu vieme odpovedať na fanúšikovske dotazy často veľmi rýchlo; výnimkou nie sú odpovede o polnoci alebo v nedeľu skoro ráno. Zákazníkom týkame, lebo si to sami odhlasovali :-) Celkovo sa snažíme pôsobiť podľa motta ''značka ako človek'', a byť viac priateľ ako firma.

Za viac ako 4 roky sme reagovali na tisícky fanúšikovskych otázok, zverejnili tisícky statusov, na ktoré sme získali desaťtisíce lajkov, nahrali stovky fotiek, a priniesli desiatky zaujmavých mini akcií v rámci našej stránky.

Za všetky jeden nedávny projekt. Keď počet našich fanúšikov prekročil 50.000, chceli sme im priniesť niečo výnimočne. Nechali sme ich teda vybrať si 5 kníh, na ktoré následne dostali špeciálnu zľavu. Táto špeciálna zľava bola prístupná len našim fanúšikom na Facebooku.

Tisíce fanúšikov. Jedno kníhkupectvo.

Linky

http://facebook.com/martinus.sk

Hlasovanie

Screenshoty

Pozri si prácu