Najnovšie prihlásené

Fanpage Greenpeace Slovensko
Greenpeace Slovensko
Kozlov veľkostôl
TRIAD Advertising
BRONZOVÝ GOSH
InVerso

SAShE.sk komunita

Názov práce

SAShE.sk komunita

Prihlasovateľ

SAShE s.r.o.

Zadávateľ

SAShE s.r.o.

Komunikácia na Facebooku Facebook v komunikácii

O práci

SAShE.sk je internetový priestor pre slovenských autorov originálneho dizajnu. Svoje galérie u nás otvorilo už viac ako 3200 výrobcov, remeselníkov, umelcov a ľudí, ktorých tvorba skrátka baví. Na SAShE získavajú svojich fanúšikov, dostávajú spätnú väzbu a zarábajú, aby mohla ich tvorba napredovať. Prostredníctvom SAShE.sk sa návštevníci dostávajú k unikátnym šperkom, odevom, taškám, obrazom, doplnkom, ktoré im pomáhajú vystrčiť hlavu zo šedivého davu. Projekt spojil ľudí, ktorí tvoria originalitu s ľuďmi, ktorí hľadajú originalitu do jednej skvelej komunity.

Facebook je od začiatku naším kľúčovým prostriedkom na komunikáciu. Keďže dobrá myšlienka sa šíri rýchlo, máme dnes na našej FB Page takmer 12.000 fanúšikov.

Je vlastne takou našou predĺženou rukou a výberom toho najlepšieho zo SAShE. Návštevníkom pravidelne poskytujeme tipy na vychytávky z ponuky webu. Upozorňujeme na rôzne dizajnérske akcie, ktoré bežia pod hlavičkou SAShE alebo našich partnerov. Zverejňujeme naše spoločné úspechy v médiách, fotky a videá zo živých akcií, na ktorých sa mnohí fanúšikovia nájdu, takže sú husto lajkované a komentované.

Špecialitou je sekcia SAShE hitparáda, kde ťaháme 9 čerstvých vecičiek z webu, ktoré si vyslúžili najväčší obdiv za posledných 7 dní a sú stále "k mání". Crème de la crème pre tých, ktorým sa nechce prelúskavať web. Aktuálne plánujeme našu prvú FB aplikáciu.

Linky

http://www.facebook.com/pekne.vecicky

Hlasovanie

Prezentačné video

Screenshoty

Pozri si prácu