Najnovšie prihlásené

Fanpage Greenpeace Slovensko
Greenpeace Slovensko
Kozlov veľkostôl
TRIAD Advertising
BRONZOVÝ GOSH
InVerso

Preži na ulici!

Názov práce

Preži na ulici!

Prihlasovateľ

digita.sk

Zadávateľ

Empire - jazyková škola

Komunikácia na Facebooku Facebook v komunikácii

O práci

Empire jazyková škola spúšťala nový program výučby angličtiny cielený na teenagerov, vrámci ktorého sa teenageri oboznamujú s inými formami angličtiny ako pri bežnej výuke – učia sa slangové výrazy, hovorový jazyk a angličtinu, akú počujú z pesničiek a MTv. Našou úlohou bolo vyvolať záujem v cieľovej skupine, pre ktorú je charakteristické, že rieši čokolvek iné, len nie školu.

Vzhľadom na to, že teenageri sú skupina, ktorá patrí medzi hard Facebook userov, komunikácia cez tento online kanál bola pre nás jasnou voľbou. Z pohľadu formy komunikácie sme sa rozhodli pre aplikáciu, nakoľko v rámci prostredia Facebooku nám poskytuje najväčší manévrovací priestor jednak z pohľadu kreatvity, a jednak z pohľadu virálneho šírenia.

Pre teenagerov sme teda pripravili špeciálnu hru „Preži na ulici“, kde užívatelia mali za úlohu prežiť rôzne situácie, aké sa im môžu prihodiť v nebezpečných uliciach New Yorku. Atraktívna forma samotnej hry, ako aj jej umiestnenie na Facebooku (virtuálnom domove teenagerov) spôsobili jej masívne šírenie v rámci slovenského aj českého Facebooku.

Linky

http://apps.facebook.com/prezi_na_ulici/

Hlasovanie

Prezentačné video

Screenshoty

Pozri si prácu