Najnovšie prihlásené

Fanpage Greenpeace Slovensko
Greenpeace Slovensko
Kozlov veľkostôl
TRIAD Advertising
BRONZOVÝ GOSH
InVerso

ČESKO SLOVENSKO MÁ TALENT Fanpage

Názov práce

ČESKO SLOVENSKO MÁ TALENT Fanpage

Prihlasovateľ

Slovenská produkčná, a.s. - TV JOJ

Zadávateľ

Slovenská produkčná, a.s. - TV JOJ

Komunikácia na Facebooku Facebook v komunikácii

O práci

Fanpage ČESKO SLOVENSKO MÁ TALENT sme začali budovať pred rokom v Júli 2010. Našim cieľom bolo podchytiť komunitu sledujúcu nosný projekt TV JOJ jesennej sezóny v internetovom prostredí.

Na úvodné naplnenie fanpage sme pre jej podporu prepojili stránku http://www.csmatalent.tv s fanpage štandardným widgetom. V TV archíve na www.joj.sk, resp. www.csmatalent.tv sme v "talentových" videách používali formát Picture in Video (injektáž s preklikom priamo do fanpage) ktorým sme informovali internetových divákov a návštevníkov o existencii fanpage.

Projekt ČESKO SLOVENSKO MÁ TALENT bol vysielaný v Čechách a na Slovensku. Tomu sme museli prispôsobiť aj komunikáciu vo fanpage, nakoľko sme necheli komunitu rozdeľovať, ale združiť ju na jednom mieste. S partmermi v TV Prima sme si dohodli harmonogram príspevkov a živenia fanpage tak aby sme predišli spamovaniu.

Fanpage sme napĺňali obsahom súvisiacim s projektom ČESKO SLOVENSKO MÁ TALENT. Fanúšikovia tak mali možnosť nahliadnuť aj do zákulisia súťaže prostredníctvom hlavne video obsahu. S fanúšikmi sme komunikovali od samotného počiatku, avšak najväčší úspech malo komentovanie diania počas live prenosov. Okrem toho sme zásobovali fanúšikov fotografiami súťažiacich v reálnom čase z miesta činu počas priamych prenosov pred a po vystúpení. Taktiež sme hneď po vystúpení strihali a uploadovali videá z vystúpení, ktoré následne fanúšikovia vo veľkom komentovali. Fanúšikov sme tak vtiahli do deja súťaže a ich komentovaním súťažiacich sme z nich urobili porotcov.

V rámci štandardných nástrojov sme vo fanpage využívali galérie, video, eventy a súťaže.

Dnes, so štartom ďalšieho ročníka súťaže ČESKO SLOVENSKO MÁ TALENT máme základňu 105 tisíc fanúšíkov zo Slovenska a Čiech. Najväčšiu aktivitu sme zaznamenali samozrejme v jesennej sezóne 2010 počas trvania súťaže s postumným klesaním aktivity fanúšikov po novom roku. Od Mája 2011 kedy bolo spustené promo na ďalší ročník súťaže však aktivita fanúšikov opäť výrazne rastie. S novým ročníkom súťaže sme spustili čisto internetovú súťaž Detský talent, v ktorej vzniká tiež zaujimavý kontent pre fanpage ČESKO SLOVENSKO MÁ TALENT.

Linky

http://www.facebook.com/oficialniceskoslovenskomatalent
http://www.csmatalent.sk/

Hlasovanie

Screenshoty

Pozri si prácu