Najnovšie prihlásené

Fanpage Greenpeace Slovensko
Greenpeace Slovensko
Kozlov veľkostôl
TRIAD Advertising
BRONZOVÝ GOSH
InVerso

Budovanie značky Voices pomocou FB

Názov práce

Budovanie značky Voices pomocou FB

Prihlasovateľ

Voices

Zadávateľ

Voices

Komunikácia na Facebooku Facebook v komunikácii

O práci

Voices je nezisková organizácia podporujúca tvorivých ľudí v ich aktivitách. Pripravujeme vzdelávacie semináre, organizujeme kultúrne podujatia Voices Live a nakrúcame krátke filmy. Od roku 2009 využívame Facebook na napĺňanie nášho poslania, rozvíjanie vzťahu s ľuďmi a zvýšenie znalosti značky.

Na FB stránke ponúkame autentický a relevantný obsah, komunikujeme otvorene a sieťujeme sa s priateľmi. Zverejnili sme tu vyše 25 podujatí, viac ako 50 poznámok, takmer 100 albumov s fotkami a viac ako 100 vlastných videí. Online komunikáciu prepájame s offline svetom.

Počet priateľov FB stránky nám kontinuálne narastá, dnes ich je viac ako 3 000. Dôležitejšie ako počet, je pre nás ich interaktivita. Mesačne máme približne 500 spätných väzieb a pravidelne prekračujeme 250 000 videní.

Facebook nám pomohol vybudovať za krátky čas pomerne silnú značku. Vzdelávania sú zaplnené, každý mesiac chodí na naše lajfky 250 – 300 ľudí, online pozretia našich filmov rátame v tisícoch. FB je dnes prirodzenou súčasťou našej každodennej práce a komunikácie. Získali sme vďaka nemu nových priateľov, spolupracovníkov, donorov, tipy na hostí na lajfky aj inšpirácie na nakrúcanie filmov.

Linky

http://www.facebook.com/voices.sk

Hlasovanie

Screenshoty

Pozri si prácu